La violència contra els infants marca la seva vida per sempre. T’expliquem les últimes dades sobre aquesta realitat poc explicada i massa vegades silenciada.

“La violència comença aviat”. Aquesta frase del nostre últim informe, “Una situació habitual: violència en les vides dels nens i els adolescents”, ens situa amb cruesa davant d’una realitat poc explicada i massa cops silenciada.

Aquest estudi és fruit de grans esforços per quantificar l’inquantificable, el que no forma part de cap registre ni s’apunta a cap taula: a quantes bufetades, crits, insults, agressions i abusos sexuals s’enfronten milions d’infants en el seu dia a dia .

Les dades confirmen que sí, que la violència contra els infants comença molt aviat i gairebé sempre de mans dels que són responsables de la seva protecció i cura. Conforme passen els anys, s’hi sumaran companys de col·legi, parelles, professors, entrenadors i altres familiars. Rostres habituals i llocs quotidians que representen un perill més real que qualsevol dels seus malsons… Unicef And


Comentaris

Violència infantil: una realitat massa cops silenciada — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici