Jaime Estrany, el nen de Palma amb paràlisi cerebral que va impulsar la recollida de taps per recaptar fons d’ajuda per altres nens i nenes amb la seva mateixa malaltia, ha mort als nou anys. Així ho ha anunciat la mare de l’infant, Antònia Balaguer Dávila, en una emotiva carta publicada al compte de Facebook de l’associació Arka Tapones Solidarios.

“Mai vaig pensar que arribaria un dia que ja no estaries entre nosaltres. Has lluitat durant 9 anys, però aquesta última batalla ha sigut invencible carinyo meu. No podem estar més orgullosos de tu, amor meu, el nostre tresor, el nostre campió, el rei de la casa i per sempre el rei del nostre cor”, escriu la seva mare. I continua: “Només tenim paraules d’agraïment per haver donat llum a la nostra vida, i haver-nos ensenyat a valorar molt més les coses”... (Continuar llegint)


Comentaris

♥Una nova estella brilla al firmament♥ — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici