El grup AMJ de secundària del Col·legi Mare Janer us ha preparat un vídeo en el que us expliquen la tasca que duen a terme Càritas Andorrana en el seu projecte el Banc d’Aliments, en el qual nosaltres estem convidats a col·laborar la setmana vinent.
Agraïm al Guillem Varas d’AMJ la seva disponibilitat per preparar-nos aquest muntatge.

El Banc d'Aliments, aporta el teu granet de sorra.

COL·LEGI: El grup AMJ de secundària us ha preparat un vídeo en el que us expliquen la tasca que duen a terme Càrites Andorrana en el seu projecte el Banc d'Aliments, en el qual nosaltres estem convidats a col·laborar la setmana vinent. Agraïm al Guillem Varas d'AMJ la seva disponibilitat per preparar-nos aquest muntatge.

Gepostet von MareJaner am Mittwoch, 28. November 2018


Que és un grup AMJ?  mireu la presentació que han fet els alumnes de Primària i Secundària del Col·legi Sant Ermengol d’Andorra:


 


Comentaris

Operació Quilo!, aporta el teu granet de sorra! — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici