“No tinguin por de plorar en contacte amb situacions difícils: són gotes que irriguen la vida, la fan dòcil. Les llàgrimes de compassió purifiquen el cor i els afectes “, va dir el papa Francesc als membres de la Comunitat del Col·legi Internacional del Gesù de Roma, Casa de formació de la Companyia de Jesús, durant una audiència privada a la Sala del Consistori del Vaticà aquest dilluns 3 de desembre.

“El jesuïta està cridat a estar en els deserts de la humanitat”, va sostenir. I va instar a tenir passió i disciplina per a la missió. A més, els va convidar a relacionar la Paraula al costat del ministeri de la consolació. Doncs, “augmenta la familiaritat amb el Verb encarnat” i es toca la carn de Crist en els que pateixen.

“El patiment que veuen no els espanti. Porteu davant el Crucifix. Són portats allí i a l’Eucaristia, on s’atreu l’amor pacient, que sap abraçar als crucificats de tots els temps. La paciència també madura així, com l’esperança, perquè són bessons: creixen junts “. (Continuar llegint)


Comentaris

“No tingueu por de plorar en situacions difícils” — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici