Quan:
27 de març de 2019 @ 19:30 – 20:30
2019-03-27T19:30:00+01:00
2019-03-27T20:30:00+01:00
On:
Andorra La Vella
Sala d'actes de MoraBanc
Preu:
Gratuït

En aquesta conferència es presentaran els valors com les regles del joc de la vida. Concretarem  tres utilitats dels valors, com són prendre decisions, tenir una personalitat pròpia i adaptar-se a l’entorn.

Durem a terme una dinàmica orientada que els alumnes descobreixin que els valors ajuden a guanyar, a aconseguir els objectius que un s’ha fixat i a adaptar-se a l’entorn amb èxit.

Analitzarem estratègies per transmetre valors als més joves, com ara educar amb l’exemple; prioritzar la transmissió de valors per sobre de qualsevol altre objectiu; fer servir lemes triats pels mateixos nens i nenes; dissenyar situacions en què no queda més remei que vivenciar el valor a l’aula, durant l’entrenament, a classe i en la família; agrupar els infants en funció dels valors que es pretenen empeltar (els valors es contagien), i alinear l’entorn dels infants: escola, família i esport es posen d’acord per transmetre els mateixos valors.

Persones que hi actuen o hi intervenen:

Pep Marí:

Llicenciat en psicologia i màster en psicologia de l’esport per la Universitat Autònoma de Barcelona. Durant 28 temporades va ser integrant del Departament de Psicologia de l’Esport del CAR de Sant Cugat (Barcelona). Les quinze darreres temporades, en qualitat de cap del Departament. Actualment és codirector del Programa ACB Next Valores, patrocinat per l’Asociación de Clubes de Baloncesto. Conferenciant i formador d’empreses en matèria de gestió d’equips de persones. Autor dels llibres Aprender de los campeones i Liderar equipos comprometidos.

Hora:
A les 19:30 h


Comentaris

Transmetre valors als més joves — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici