Amb gran devoció, la Diòcesi d’Urgell va rebre les relíquies de santa Bernadeta -la noia que amb 14 anys va ser testimoni i protagonista de les aparicions de la Immaculada Concepcióa Lourdes- en el marc de la visita per diferents diòcesis que s’està duent a terme amb motiu del 175è. aniversari del seu naixement.

El reliquiari va arribar a la ciutat de Balaguer el dissabte dia 23 de novembre al matí a l’església del Santuari-Basílica del Sant Crist de Balaguer on van ser rebudes pel Capellà Custodi, Mn. Pau Vidal i pel Consiliari de l’Hospitalitat diocesana de Lourdes, Mn. Ignasi Navarri; les Religioses Clarisses del Sant Crist de Balaguer; membres de la Junta de l’Hospitalitat de Lourdes, i un nombrós grup de fidels que van omplir de pregària i devoció el Santuari-Basílica.

Al llarg del dia, tothom qui ho va voler va poder apropar-se al Santuari per venerar les relíquies de la santa i participar en el res de rosari. Cap al tard es va fer el trasllat fins a la Catedral de Santa Maria d’Urgell a La Seu d’Urgell on a la nit va tenir lloc el Res del Sant Rosari en el primer dels tres dies dies que les Relíquies restaran al Bisbat d’Urgell. (Veure Programa)

Bisbat d’Urgell


Comentaris

La Diòcesi d’Urgell rep les relíquies de Santa Bernadeta — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici