El fundador d’Amazon, amb una fortuna de 100.440 milions, va iniciar aquest projecte filantròpic amb la seva dona de qui es va divorciar fa un any

Jeff Bezos, de 55 anys, la persona més rica de món amb una fortuna estimada en 100.440 milions d’euros segons Forbes, ha anunciat que ha donat 98.500.000 de dòlars (90 milions d’euros) a 32 organitzacions en 23 estats que estan ajudant a famílies sense llar. Els diners que va rebre cada organització oscil·la entre els 1,25 milions i els 5 milions. El fundador i CEO d’Amazon va donar els diners a través del seu Bezos Day One Fund, que va crear al setembre de 2018. En el llançament, Bezos va prometre aportar 2.000 milions a el fons, que té dues àrees: finançar el treball d’organitzacions que ajuden a les famílies sense llar, i crear centres preescolars inspirats en el mètode Montessori a tot el país. A la llista de Forbes de filantrops, l’organització de Bezos ocupa la segona posició darrere de Bill i Melinda Gates. (continuar llegint)


Comentaris

Jeff Bezos, l’home més ric del món, dóna 90 milions a persones sense llar — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici