atendre les necessitats 2

L’objectiu de Càritas Parroquial és ajudar les famílies de Sant Julià de Lòria en la mesura de les nostres possibilitats. Però sovint passa que hi ha necessitats que no coneixem i naturalment no podem atendre.

D’una banda, el demanar costa i és natural que així sigui. Moltes vegades només es demana quan la necessitat és imperiosa i no queda cap més remei. D’altra banda, hi ha qui encara no ens coneix o bé no és conscient de la nostra disponibilitat o no sap que Càritas ajuda tothom sense tenir en compte l’ètnia, la religió, la nacionalitat, la condició ni la situació legal de la persona (amb papers o sense) que necessita ajuda

Si coneixeu algú a qui podem ajudar, digueu-nos-ho i, si cal, feu d’intermediaris per portar fins a nosaltres la seva demanda.  Procurarem actuar sempre amb la màxima discreció, però naturalment només ens toca oferir, respectant sempre escrupolosament la voluntat de l’eventual beneficiari.


Comentaris

No podem atendre les necessitats que ignorem. Ajudeu-nos a detectar-les — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici