Papa-Moria-detencion-refugiados-Grecia

Veure el vídeo

El Papa ha dit aquest diumenge que ha vist “un gran dolor” en la visita que va fer dissabte a l’illa de Lesbos. En la pregària del Regina Caeli, a la Plaça de Sant Pere del Vaticà, Francesc ha explicat que havia compartit aquesta sensació, davant els pròfugs de la guerra a Síria, amb el patriarca ecumènicBartomeu i amb l’arquebisbe d’Atenes Jeroni. A més, el pontífex ha expressat la seva solidaritat amb les víctimes del terratrèmol d’aquest mateix dissabte a l’Equador, alhora que ha mostrat el condol per les desenes de morts provocades pel sisme. També ha recordat l’altra tremolor de terra, en aquest cas al Japó ara fa uns dies.

De Radio Estel

De Zenit, edició francòfona

 


Comentaris

El Papa Francesc se solidaritza amb les víctimes del terratrèmol a l’Equador i diu que va trobar “un gran dolor” a Lesbos — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici