L’hotel Roc Blanc ha acollit aquest dimarts l’acte institucional d’Unicef Andorra als quaranta-vuit socis que porten des del començament donant suport a l’entitat, en un acte que s’ha portat a terme on inicialment tenia la seu l’ONG andorrana, i que ha servit per posar el punt final a la celebració del 25è aniversari de l’ONG. La presidenta d’Unicef Andorra, Laura Àlvarez, ha volgut tenir un record per qui va ser la primera màxima mandatària de l’entitat, Manela Mora, al comentar que “seguim amb la feina que va iniciar ella amb tant d’esforç i molt d’orgull”.

L’acte, que ha comptat amb la presència del ministre d’Afers Socials, Víctor Filloy, entre altres personalitats, ha tingut una important representació del teixit social del país per donar suport a l’entitat benèfica.

Un vídeo amb la majoria de retalls de premsa d’aquests vint-i-cinc anys ha acompanyat el moment de recollida del reconeixement per part de tots i totes les guardonades.

Laura Àlvarez ha explicat que “sense la figura dels socis no haguéssim pogut tirar endavant, tot i que tenim el suport del Govern, dels comuns i de més d’un centenar d’empreses”.


Comentaris

Unicef Andorra homenatja els socis més fidels — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici