Els membres del Col·legi de Psicòlegs han decidit atendre els ciutadans que tinguin neguits al voltant de la Covid-19 i ho faran de manera no presencial, per correu electrònic o telèfon.

Tenint en compte la situació extraordinària i que els professionals de la psicologia tampoc poden rebre pacients, han decidit parlar amb les persones que necessitin ser ateses davant una situació que a molts els costarà gestionar.

El president del Col·legi de Psicòlegs, Òscar Fernàndez, ha explicat a RTVA que tothom es troba una mica perdut davant una crisi  d’aquestes dimensions i que a molts els pot col·locar en una situació d’angoixa.

En aquests casos parlar amb un professional pot ajudar la persona que estigui sentint aquest neguit. Amb això, Fernàndez anima a “tothom que tingui neguit relacionat amb l’emergència de coronavirus” a que es posi en contacte amb ells per tal de “poder atendre’l amb la major brevetat”.

Els ciutadans que necessitin parlar amb algú perquè es sentin desorientats i estiguin inquiets davant el que està passant poden enviar un correu a copsia@copsia.ad o trucar al 809.031.

Copsia.ad


Comentaris

Els psicòlegs, a disposició dels ciutadans davant la crisi de la Covid-19 (vídeo) — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici