Comentaris

Seguiu la missa en directe a la Parròquia de Sant Julià pel Canal Lòria TV — 17 comentaris

  • Gràcies Joan Lluís, des de Càritas St. Julià estem molt contents de poder ser útils, no solament amb l’ajut a la persona necessitada, que és la finalitat de l’organització, sinó també amb les informacions i noticies de caire religiós i social que anem publicant per fer un web mes amè.
   Ens era molt necessari poder seguir la missa des de les nostres llars.

 1. E.p.d
  Guy metádier
  Gracias amigo, por haber llenado con tu
  Presencia y amistad momentos inolvidables.
  Dios te de toda la tranquilidad y paz, que en vida supiste ganarte.
  Un amigo Formentera Baleares

 2. Muchas gracias por compartir esta iniciativa online. En estos momentos de reclusión poder escuchar la palabra de Dios nos hará sentiremos acompañados en la soledad de nuestros hogares. Les reitero de nuevo mi agradecimiento y les deseo Fé, paciencia y salud.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici