Gràcies a la iniciativa de mossèn Pepe Chisvert de demanar que la càmera de l’església tingués una connexió permanent amb un enllaç connectat al web de Càritas Sant Julià, i per altra banda que el Canal Lòria TV, que ja emetia les retransmissions de la missa, també es pogués veure també pel mateix web, hem rebut alguns comentaris al respecte:

Joan Lluís: Malgrat que l’eucaristia és universal, poder veure una església nostra i les homilies en la perspectiva andorrana a través de mossèn Pepe ha estat un estímul. Molt agraït al mossèn que està tocat per Déu i que tots continuem amb la força de seguir Jesús i fer-nos visibles. A través de Càritas heu demostrat el missatge evangèlic, servir sense fer soroll. Espero que aquesta pandèmia faci que molts es retrobin a Déu.
Molts ànims a tots

Conxita: Gracies als Mossens d’Andorra I al Bisbat per poder seguir , pels mitjans de TV i altres, els oficis religiosos

Pere: Fantàstic!

Vero: Gràcies, Jo i la meva mare no podíem seguir les misses perquè no tenia el canal. Gràcies per transmetre per aquí 🙏🏻🙏🏻

Daniel: Benvolgut Ms, retransmetreu els oficis de Sant Julià? Podem oferir la missa de demà a la mare, que ens ha deixat pel coronavirus? (Es va oferir l’endemà

Mario: Muchas gracias por compartir esta iniciativa online. En estos momentos de reclusión poder escuchar la palabra de Dios nos hará sentiremos acompañados en la soledad de nuestros hogares. Les reitero de nuevo mi agradecimiento y les deseo Fé, paciencia y salud.

Emilia: Moltes gracies Pepe !! cuidat molt i que Déu ens acompanyi sempre !! Una abraçada virtual des de Castellciutat !!

Cipriano: Moltes gràcies Padre Pepe i la comunitat Catòlica de Sant Julià

Luísa: Moltes gràcies. Ara ja la podem seguir.

Helena: Celebro aquesta iniciativa. Moltes gràcies a tots els que ho feu possible.

Joan Lluís: Moltíssimes gràcies Ho necessitàvem els que no teníem accés.


Seguiu la missa en directe, aquí


Comentaris

Que tal la missa en directe? Ens han escrit… — 2 comentaris

  1. Malgrat que l’eucaristia és universal, poder veure una església nostra i les homilies en la perpectiva andorrana a través de mossèn Pepe ha estat un estímul. Molt agraït al mossèn que està tocat per Déu i que tots continuem amb la força de seguir Jesús i fer-nos visibles. A través de Càritas heu demostrat el missatge evangèlic, servir sense fer soroll. Espero que aquesta pandèmia faci que molts es retrobin a Déu.
    Molts a`nims a tots

    • Gràcies per les vostres paraules, teniu raó, servir sense fer soroll és el servei més a prop de Déu que es pot fer, que la mà dreta no sàpiga el que fa l’esquerra, això intentem… La Pandèmia, d’alguna manera, ens ha ajudat a que sigui així, ens ha fet més humils i més servidors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici