Algú, discretament i amb tota la bona fe del món, ens ho ha insinuat: Si sou una Càritas petita, val la pena que, amb una pàgina web i un butlletí, us embranqueu a una acció que sobrepassa els límits territorials de la vostra parròquia?

Doncs, mireu, ens sembla que sí. Perquè ambdós mitjans compleixen, en primer lloc, la missió fonamental d’informar els nostres voluntaris, socis i col·laboradors que no tots són de Sant Julià de Lòria encara que naturalment els lauredians siguin la immensa majoria.

Però web i butlletí són també –almenys modestament ho pretenem– uns mitjans de sensibilitzar la gent, socis o no, sobre els grans problemes que ens interpel·len a tots: la pobresa i la fam, les flagrants diferencies socials, els refugiats i els migrants, l’analfabetisme, les discriminacions i les injustícies, les modernes esclavituds, etc.

No us sembla que no seria raonable que aquesta modesta tasca de sensibilització hagués de quedar condicionada per fronteres o limitacions de qualsevol tipus?

Butlletí de Càritas Parroquial, numero 24 (portada)


Comentaris

Ara fa 2 anys parlàvem de… “A Càritas també volem sensibilitzar” — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici