Ara fa un any parlàvem de…


La nostra experiència amb la Cadena de Padrins de l’ONG COOPERAND és molt enriquidora pel vincle solidari, d’empatia i d’afecte que s’ha creat.

Al Nadal del 2018 vàrem decidir que el millor regal que podríem fer i rebre era col·laborar en l’apadrinament d’un nen o una nena. I, veritablement ha estat així, un REGAL meravellós per a nosaltres.

El nostre apadrinament consisteix en ajudar econòmicament a una nena i d’aquesta manera podem col·laborar amb el nostre “gra de sorra” per a un present millor. Tot i que, la veritable ajuda és emocional per ella i per nosaltres.

La nostra fillola es diu Lixandy i té vuit anys. Viu a la Llar de nenes Casa Maín (Bolívia), un centre d’acollida estable de nenes, adolescents i joves en risc i víctimes de maltractament social.

A la llar reben formació integral en les seves dimensions física, psicològica, intel·lectual, social, moral i espiritual amb la finalitat de millorar les seves condicions de vida i de futur.

Apadrinar és molt més que ajudar, ens ha significat crear un vincle solidari i afectiu amb una nena amb condicions vulnerables, a més d’un aprenentatge de valors pels nostres fills. Rebem fotografies, cartes i dibuixos de la nostra bonica fillola. És una experiència de vida necessària que aconsellaríem a tothom.

Com deia la Mare Teresa de Calcuta: “no podem fer grans coses, però sí coses petites amb un gran amor”.

Família Prat Pascual


Butlletí de Càritas Parroquial, num. 30


Comentaris

Experiència d’un apadrinament — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici