El  festival Canòlich Music transcendeix fronteres. El desenvolupament d’eines telemàtiques per la pandèmia de la Covid-19 farà possible que també es pugui treballar en escoles catalanes i involucrant-hi el món educatiu. La novena edició de la Setmana de Cinema Espiritual també es reinventa i entra a les aules del país.

Material didàctic per treballar telemàticament durant la setmana, concursos TikTok, concerts virtuals i un concert nocturn a l’església de Canòlich.

Amb el lema ‘Som fràgils, siguem valents!‘, efestival de música cristiana es trasllada a l’espai virtual, fet que també ha generat que diversos centres catalans s’interessin per aquest festival que pretén fomentar valors a través de la música.

La cita serà els dies 20 i 21 de novembre.

El que també canviarà d’espai serà la novena edició de la Setmana del Cinema Espiritual que organitzen la Delegació d’Ensenyament i l’Arxiprestat de les Valls d’Andorra.

Es passa dels cinemes on es reunien milers d’estudiants a les aules, on es faran les projeccions i els professors ja disposaran de les guies didàctiques.

Per als més petits es projectarà ‘La Mia i el lleó blanc’, sobre l’amistat entre una nena i un lleó blanc per treballar la contemplació i el vincle amb la natura.

Per a nivells superiors es podrà veure ‘Corre como una chica‘, un film de to feminista per reflexionar sobre la igualtat de gènere i la valentia d’afrontar un repte amb la història de la primera joquei a guanyar un campionat de Melbourne.

Per als més grans s’ha preparat ‘Especiales per assistir a la història d’un grup de joves que s’organitzen per ajudar persones amb autisme allà on no arriben els governs.

La cita del cinema espiritual serà del 2 al 6 de novembre.

Andorra Difusió


Vídeo promocional Canòlich Músic 2020

Som fràgils, siguem valents! Una edició especial, un festival que vol que la distància no apagui el batec dels nostres cors. 8è festival de música cristiana, Sant Julià de Lòria, Principat d’Andorra.Comentaris

El Canòlich Music passa fronteres i el cinema espiritual es projectarà a les escoles — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici