Entrega dels txecs a AINA i Toubabs


L’acció solidària ha celebrat la quarta edició amb l’objectiu de recaptar fons per als infants afectats per la crisi a través d’AINA i Toubabs

La Ronda per la Infància no s’ha aturat per la pandèmia i ha celebrat la quarta edició amb l’objectiu de recaptar fons per als infants afectats per la crisi derivada de la Covid-19 a través d’AINA i Toubabs. Els representants de totes les entitats van fer, el passat dimarts, balanç de l’acció solidària i van explicar que entre l’aportació de FEDA i la venda de samarretes al museu de l’elèctrica i a les botigues Viladomat s’han recaptat 8.596,57 euros per a les dues associacions, que s’han repartit la quantitat a parts iguals. En total, es van vendre prop de 700 samarretes solidàries entre mitjans d’agost i finals de novembre.

L’acció es va fer més tard de l’habitual per la pandèmia, però tot i això es va poder complir amb la filosofia de la Ronda per la Infància, que és ajudar els que ajuden. Toubabs és un projecte solidari per fer visible i ajudar en la situació per la pandèmia Gàmbia, i AINA proposa un ventall d’activitats educatives per al jovent, principalment a l’estiu, però també durant tot l’any.

Diari d’AndorraComentaris

La Ronda per la Infància del coronavirus recapta 8.600 euros per a AINA i Toubabs (Vídeo) — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici