L’arquebisbe Joan-Enric Vives, que ha participat en la reunió episcopal anual, demana “més solidaritat” amb els cristians d’Israel i Palestina

Es va celebrar telemàticament, entre el dissabte 16 i el dijous 21 de gener,, la 21a reunió de la Coordinadora de Bisbes per Terra Santa. Són pastors de tot el món que, d’aquesta manera, volen conèixer el treball de la zona i impulsar la presència i el respecte de les comunitats cristianes a la terra de Jesús. L’arquebisbe Joan-Enric Vives, bisbe d’Urgell, hi ha participat en representació de la Conferència Episcopal Espanyola.

Aquest dilluns, en una entrevista al programa El Mirador de l’actualitat de Ràdio Estel, ha comentat el missatge final, basat en la defensa del diàleg, la preocupació per l’impacte de la pandèmia a Israel i sobretot a Palestina i la urgència de la solidaritat amb els cristians d’aquests territoris, principalment per l’absència de pelegrins… (Continuar llegint)

Escolteu l’àudio de l’entrevista a Radio Estel


Comentaris

Joan-Enric Vives “No hi ha pelegrins a Terra Santa; és molt dur per a les famílies” (àudio) — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici