La Fundació Crèdit Andorrà ha col·laborat en la distribució de 38.000 mascaretes donades per l’empresa andorrana InnoVision Medical per a entitats socials. Les proteccions tipus KN95 s’han repartit des de la Fundació a organitzacions socials perquè les facin arribar a col·lectius vulnerables del país als quals vol arribar l’empresa, que preveu fer una altra entrega en les pròximes setmanes.

 Les primeres mascaretes s’han fet arribar a la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell, a la Comella, a Càritas Andorrana i al Centre Residencial DomusVi Salita, segons va informar la Fundació Crèdit Andorrà. La directora de la fundació, Francesca Ros, va agrair la donació d’InnoVision Medical i va assenyalar que l’entitat treballa “per estar sempre a prop de les persones i dels col·lectius més vulnerables i més especialment en moments de crisi com l’actual”.


Diari d’Andorra


Comentaris

La Fundació Crèdit Andorrà ajuda a distribuir mascaretes — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici