El numero de telefòn 121 va recaptar aquestes festes de Nadal un total de 1.035€ euros, que aniran destinats a Càritas Andorrana. L’ús solidari d’aquest telèfon és fruit de la col·laboració entre aquesta entitat i Andorra Telecom, que el cedeix gratuïtament i el promociona.

Tanmateix, el número curt 141, que la companyia cedeix a la Plataforma d’ONG’s d’Andorra, va recaptar durant el 2020 la xifra de 1.174€.

I finalment, el número 120, que Andorra Telecom cedeix a Unicef Andorra ha recaptat aquest any 1.026€.

En els tres serveis la recaptació ha sofert una davallada de gairabé el 50% en relació a l’any anterior en que la xifra va arribar als 6.072€.

El servei 121, que permet els infants parlar amb els Reis Mags, el Pare Noel i el Tió, va néixer ara fa 15 anys i des d’un primer moment Càritas Andorrana va ser la destinatària del 100% de l’import recaptat. Des de fa uns anys els diners recaptats es destina al projecte d’Atenció Primària, un servei d’acollida, orientació i acompanyament que té com a finalitat atendre les necessitats bàsiques de les persones com alimentació habitatge, la salut, la roba, la soledat o el desarralament.

UNICEF destinarà els diners recaptats a través del número curt 120 al projecte a Bhutan per millorar l’accés a una educació de qualitat als infants amb discapacitat. Un projecte que va néixer al 2019 i que des de llavors ja ha aconseguit millores en la inclusió d’aquests nens.

Avui, prop de 110 professors que ensenyen a les escoles amb un programa SEN han rebut diferents formacions per ampliar coneixements i habilitats per donar suport a nens amb discapacitat i promoure una educació inclusiva com en el cas de l’Institut Wangsel que ja ensenya el llenguatge de signes com una de les assignatures curriculars als infants sords donant accés a l’educació a més de 100 infants i adolescents.

La Plataforma d’ONG’s d’Andorra destinaran els diners recaptats a l’emergència per les explosions a Beirut que van deixar 202 morts i 6.500 ferits, afectant principalment a la zona del port i voltants. Sota el lema, Beirut ens necessita, les organitzacions humanitàries estan ajudant a una ciutat que va quedar devastada.

Andorra Telecom, Càritas Andorrana i la Plataforma d’ONG’s d’Andorra agraeixen a totes les persones que durant el 2020 i fins el 20 de gener del 2021 han participat en les campanyes.


Govern d’Andorra


Comentaris

Andorra Telecom recapta 3.235 euros per a Càritas, Plataforma d’ONG’s i Unicef — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici