Durant tot el maig, per desig del Papa Francesc, es resarà el Rosari en trenta santuaris d’arreu del món. Ells es faran promotors de la pregària entre els fidels, les famílies i les comunitats. Aquesta marató diària de pregària es presenta sota el lema “Des de tota l’Església s’eleva incessantment l’oració cap a Déu”, per invocar el final de la pandèmia. Serà a les 18.00h, cada dia del mes, i es podrà seguir en directe pels canals oficials de la Santa Seu. Recordem que l’any passat, el mateix pontífex ja va fer una crida a pregar per aquest objectiu.

Pots resar el Rosari diàriament AQUÍ

Radio Estel


Un mes per invocar la fi de la pandèmia: serà el mes de maig, mes de la Verge, en el qual Santuaris de tot el món s’uniran per invocar la fi de la pandèmia. La iniciativa volguda pel Papa està organitzada pel Pontifici Consell per a la Promoció de la Nova Evangelització, que ha fert públic els noms dels Santuaris que formaran part de l’esdeveniment… (Continuar llegint)

Vaticant News


Comentaris

Marató per invocar la fi de la pandèmia, els Santuaris del món en oració — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici