El matrimoni, amb un nen de vuit anys, ha arribat des de Síria via França, i s’establiran a Sant Julià tal com han fet els seus predecessors

La ministra d’Afers Socials Judith Pallarés ha confirmat l’arribada d’una família de refugiats a Andorra. El matrimoni, amb un nen de vuit anys, ha arribat al país des de Síria. Amb l’ajuda de mossèn Pepe Chisvert, rector de la parròquia, se’ls ha ubicat a un domicili de Sant Julià, igual que a les altres persones que han arribat també en aquestes condicions durant els últims anys.

L’arribada d’aquesta família s’ha dut a terme mitjançant l’acord que es té entre Govern i la Comunitat de Sant Egidi, que facilita la sortida de les persones de països en conflicte. “És una molt bona notícia haver pogut acollir-los, són familiars d’uns dels refugiats que ja acollim a Sant Julià. Esperem que aquesta arribada sigui també un èxit d’integració”, ha exposat Pallarés. (Continuar llegint)

Altaveu.ad


Comentaris

Andorra acull una nova família de refugiats — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici