Teresita Castillo de Diego, petita gran missionera


Teresita Castillo de Diego, filla de Teresa de Diego i d’Eduardo Castillo, va morir el 7 de març del 2021, amb tot just 10 anys. Tenia un tumor al cap i la seva màxima il·lusió era ser missionera de l’Església. Teresita va viure gran part de la seva vida amb aquesta malaltia, però mai va ser un problema a l’hora de parlar de Jesús i de portar Jesús als altres.

Ens expliquen els seus pares que era una nena que es lliurava a tothom, sempre tenia una paraula per a algú, tant per al sacerdot que acabava de celebrar una missa, com per a un pobre o una persona gran que trobava pel carrer. Ningú quedava indiferent quan tractava amb ella. Va oferir la seva malaltia, llarga i dolorosa, pels sacerdots, però també per les missions. El seu testimoni de fe i d’amor a l’Església ha arribat a tots els continents i no deixa de commoure a qui en sent parlar.

Regnum ChristiComentaris

“Vull portar Jesús als nens que no el coneixen, perquè vagin a el cel feliços per sempre, sempre” (vídeo) — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici