El Copríncep, Joan Enric Vives, s’ha trobat amb l’Arquebisbe ortodox Néstor Sirotenko, Bisbe de Madrid i Lisboa, del Patriarcat de Moscou. L’encontre es va celebrar a la Rectoria de la parròquia de Sant Julià de Lòria, on després, Sirotenko, ha presidit la celebració de la Divina Litúrgia a l’església.

La comunitat ortodoxa resident a Andorra, celebra mensualment la Divina Litúrgia a l’església catòlica de Sant Julià, que sempre presta les seves instal·lacions perquè ho puguin fer. Vives ha aprofitat també per saludar alguns dels residents russos que han acudit a la cerimònia.

Sirotenko ha passat gran part de la seva vida a París, com a rector de diverses parròquies de la capital francesa. El Sant Sínode de l’Església Ortodoxa Russa el va nomenar, el 24 de desembre, Bisbe de Corsun. Trasllada la seva residència a Espanya arran de ser nomenat Bisbe de Madrid i Lisboa, el 28 de desembre de 2018, amb encàrrec de les parròquies de tot el país i de Portugal. Finalment, el dia 2 de gener de 2019, el Patriarca de Moscou Ciril va presidir la consagració de l’arquebisbe.

Altaveu.ad

Bisbat d’Urgell


Comentaris

Joan Enric Vives es troba amb l’arquebisbe Néstor Sirotenko, del Patriarcat de Moscou, a Sant Julià — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici