Confia i enlaira’t… dos imperatius en el lema del Canòlich Music d’enguany que volen ser un punt i a part als nostres neguits i preocupacions; un punt i seguit als nostres desitjos i projectes. En tenim ganes, oi?

I pensant en aquestes dues paraules ens venen al cap dues cançons que, precisament, ens parlen d’això. T’atreveixes a fer una proposta? Et donem les següents pistes a mode de joc:

La primera cançó reflexiona sobre la confiança en el sentit més ampli de la paraula. Segur que demà, com avui, ens diu, hi haurà un nou problema que ens faci dubtar, però cal lluitar cada dia amb nou impuls i amb confiança. Confiant en nosaltres mateixos, confiant en els altres i confiant en Ell.

I la segona ens explica un salt estrany que ens aixeca més de tres pams mentre surt fum dens i blanc, i nosaltres, tu i jo, enmig del gran salt. Un salt que ens enlaira amb l’esperança que el fet de tocar de nou de peus a terra sigui diferent. De nosaltres depèn aquesta diferència. Estem preparats per enlairar-nos? I el que encara és més important: estem preparats per a l’aterratge? Confiem que sí.

Confiem que per tu mateixa, amb l’ajuda dels teus o amb la recerca online que hagis fet, tinguis la clau d’aquestes dues cançons i les puguis gaudir de nou.

I precisament així, amb confiança, volem enlairar la novena edició del nostre Canòlich Music, el festival de música cristiana per a joves i no tan joves que, malgrat les dificultats, aposta per la continuïtat adaptada a les condicions que siguin. Perquè mentre hi hagi necessitat de compartir i compartir-nos, el Canòlich Music tindrà sentit.

Aquest any ens reinventem de nou, no és cap novetat, però no us volem avançar res més. Tot en el seu moment, atès que ho estem coent a foc lent, com sempre, amb els millors ingredients. Tens ganes de Canòlich Music?

Dissabte que ve, 20 de novembre, de 4 a 6 de la tarda t’esperem al Centre Cultural i de Congressos Lauredià i tot seguit a l’església parroquial celebrarem l’Eucaristia amb el grup Worship.cat, que enguany presidirà el nostre arquebisbe Joan Enric Vives.

Us hi esperem!!!

Mn  Pepe Chisvert

Diari d’Andorra


Comentaris

Canòlich Music 2021 – Confia i enlaira’t — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici