El Comitè Andorra per l’UNICEF, torna a obrir les portes als seus Encants Vintage els pròxims dies 17,18 i 19. L’entitat estrenarà el seu nou local cedit pel comú d’Escaldes-Engordany i que està situat a la quarta planta de la torre de Caldea. En aquesta edició hi haurà roba, mobles, quadres i un especial decoració de Nadal. Hi participarà Patricia Sañes, ambaixadora dels Encants Vintage, periodista i ‘influencer’.

En el marc de les accions solidàries, l’FC Andorra ha donat a UNICEF Andorra tota la recaptació del partit del passat divendres dia 5 de novembre, contra el Betis Deportivo. A la mitja part, el president del club, Ferran Vilaseca, va entregar una samarreta commemorativa, signada per tots els jugadors del equip, a la presidenta d’UNICEF Andorra, Laura Àlvarez. La recaptació va ser de 980 euros.

Altaveu Andorra


Comentaris

Unicef organitza una nova edició dels Encants Vintage — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici