Tal com es va anunciar el dia 8 de novembre passat en la roda de premsa, l’acte central de la inauguració prevista per al dia 8 de desembre serà a la tarda, amb una eucaristia oficiada pel Cardenal Joan Josep Omella i amb la benedicció posterior de la torre i encesa de l’estel que es col·locarà a 138 metres d’alçada del temple. Complementàriament, s’han organitzat diferents activitats perquè tothom pugui gaudir de la inauguració i celebrar-la, com per exemple, una ballada de sardanes amb la Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona el mateix dimecres 8 de desembre, a les 12.00 h, a l’exterior de la basílica de la Sagrada Família, oberta a tota la ciutadania.

El programa digital està disponible a sagradafamilia.org/inauguracio i s’hi especifica com aconseguir les entrades per a cada activitat.

El programa digital ha estat possible gràcies a la col·laboració d’entitats públiques, privades i patrocinadors amb qui celebren aquesta gran fita de la ciutat de Barcelona.

Flama


Comentaris

Ja està disponible el programa d’activitats de la inauguració de la torre de la Mare de Déu de la Sagrada Família — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici