Després de la campanya a Haití per tal de cobrir l’alimentació dels alumnes i les famílies de l’escola de Bedou, de Fe i Alegria, dirigida per la Companyia de Maria, el FISC torna al projecte educatiu de Tanzània.

El virus no entén de fronteres, però sí de desigualtat i de pobresa. Viure en un país en conflicte o amb un sistema de salut fràgil, converteix qualsevol persona en extremadament vulnerable. Els seus socis i col·laboradors seguiran donant la mà fraternalment a les persones més necessitades col·laborant amb FISC (Fundació Internacional de la Companyia de Maria) amb els seus projectes i ser testimonis d’alegria i d’esperança. Aquest curs continuen amb el projecte “Perquè també ells/es tinguin un gran record de la seva escola” que portarà a terme la construcció d’un complex escolar per a 1030 alumnes a Ilala, a l’antiga capital de Tanzània, Dar Es Salaam.

El projecte consta de diverses fases. Actualment s’està treballant en la primera fase que consisteix en la construcció de sis aules d’educació infantil i catorze d’educació primària i un menjador escolar. El projecte en altres fases també contempla la construcció d’altres equipaments, així com l’edificació de vuit aules per alumnes de 13 a 18 anys i d’un internat per a 150 noies en situació de vulnerabilitat.

Amb aquest projecte FISC persegueix quatre dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS 4,ODS 5,ODS 10 i ODS16) planificats per les Nacions Unides el setembre de 2015, de l’agenda 2030. Aquests objectius són: una educació de qualitat (garantir una educació inclusiva, equitativa i de qualitat i promoure oportunitats d’aprenentatge per a tothom), igualtat de gènere (aconseguir la igualtat entre els gèneres i apoderar totes les dones i nenes), reducció de les desigualtats en i entre els països, i finalment promoure societats justes, pacífiques i inclusives per el desenvolupament sostenible.

DONATIUS: Caixabank: ES11 2100 0816 1202 0059 8447

Flama


Comentaris

Com implicar-nos en la construcció d’un complex escolar per 1030 alumnes a Tanzània? — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici