Recés a La Seu

Càritas d’Urgell va celebrar el divendres 2 de setembre un recés per l’Any de la Misericòrdia, seguint la recomanació feta pel Papa Francesc i promoguda pel Pontifici Consell “Cor Unum”. Va tenir lloc al Seminari diocesà de La Seu d’Urgell, i hi van participar una setantena de persones, entre presidents i directors de les Càritas parroquials, treballadors contractats de l’Entitat, voluntaris, els responsables de Càritas Andorrana, voluntaris de St. Julià de Lòria, el delegat episcopal de Càritas d’Urgell i el director, així com també diversos components de les Càritas parroquials del Principat d’Andorra. Va ser predicat per Mn. Antoni Elvira, Vicari episcopal per a l’acció pastoral i Missioner de la Misericòrdia del Bisbat d’Urgell.

L’Arquebisbe d’Urgell, Joan Enric Vives, va ser present durant tot el recés, i en va fer la introducció, remarcant que era un moment per a posar-se en contacte i connectar personalment amb el Senyor, per aprendre del seu amor a estimar els qui ens necessiten…

Bisbat d’Urgell


Comentaris

Recés diocesà per l’Any de la Misericòrdia de Càritas d’Urgell — 3 comentaris

  1. Ens alegrem de la gran participació de la gent de Càritas al Principat d’Andorra. Va ser una gran Diada, on acompanyats del saber fer de Mn. Elvira, missioner de la Misericòrdia, vam poder aprofundir el sentit més profund i espiritual de la tasca que l’Església fa des de Càritas al Bisbat, a les parròquies i a la societat.
    Una trobada que ens ajuda a obrir-nos a la rica realitat de les diferents Càritas Parroquials del nostre Bisbat, i també a fer més possible els objectius evangelitzadors i espirituals de l’Any de la Misericòrdia i de les Prioritats Pastorals del Bisbat d’Urgell.
    Gràcies a totes i tots,i a continuar estimant, pregant i ajudant pels que més ho necessiten.

    Mn. Jaume Mayoral, Delegat E. Càritas d’Urgell

    • Moltes gràcies, Mn. Jaume per les vostres paraules. Com dieu, la Diada va ser profitosa pels molts ingredients humans i espirituals que es van manifestar i que ens van donar l’alè per continuar endavant amb la nostra tasca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici