historia-ramon-canillo-celebrar-parroquia

El Comú de Canillo ha homenatjat mossèn Ramon la vigília de Meritxell obsequiant-lo amb un llibre sobre la seva ‘petita història’, il·lustrat per Pilarín Bayés.

‘La petita història de Mossèn Ramon de Canillo’ repassa la biografia de Ramon Rossell i Serra, nascut el 1939 a Bellcaire d’Urgell, i en especial des de l’any 1966, quan va ser ordenat rector de Canillo i va trepitjar per primera vegada la parròquia. Dirigit a un públic infantil, el llibre repassa la trajectòria del mossèn explicada des de la visió d’un infant que participa a les colònies populars d’AINA. Al llarg del relat es donen a conèixer curiositats i anècdotes de la seva tasca, no només religiosa sinó també com a impulsor de la casa de colònies AINA.

ARA Andorra


Comentaris

‘La petita història de mossèn Ramon de Canillo’ per celebrar els seus 50 anys a la parròquia — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici