Andorra Telecom amplia el projecte SMS solidari. Destinarà vuit números del servei SMS a altres tantes entitats de caràcter social per ajudar-les a recaptar fons destinats a programes d´ajuda.

Les associacions que aspirin a beneficar-se de la iniciativa han de ser de caràcter social sense ànim de lucre i registrades al Govern. Poden presentar la sol·licitud a través del portal corporatiu d´Andorra Telecom fins al 29 de setembre detallant a quin projecte pensen destinar els diners. Un comitè escollirà els guanyadors, tenint en compte aspectes com l´impacte social o la rellevància.

El funcionament és el mateix que s´aplica en altres campanyes solidàries similars, és a dir, un número de tres dígits per a cada entitat on es poden enviar SMS, la recaptació dels quals anirà destinada íntegrament al projecte. La responsable social corporativa d’Andorra Telecom, Inés Martí, destaca que han volgut “focalitzar-ho en entitats que treballen dins el territori amb accions destinades a casos de vulnerabilitat o risc social”. L’objectiu és “donar eines tecnològiques perquè les persones que vulguin contribuir a finançar un projecte social puguin fer-ho d’una forma fàcil i àgil”, ha dit.

El cost del missatge solidari serà d´un euro. De moment l´adjudicació dels números per enviar SMS a les associacions serà per un any, tot i que Andorra Telecom es podria plantejar modificacions. El que és segur és que el projecte té la continuïtat garantida.Comentaris

Andorra Telecom ofereix vuit números de telèfon per ajudar les entitats socials a recaptar fons — 1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici