refugiats

Davant de la tragèdia de desenes de milers de refugiats que fugen de la mort per la guerra i la fam el Papa Francesc ha demanat (6.set.2015) que cada parròquia, cada comunitat religiosa,cada monestir d’Europa, aculli una família de refugiats. Serà un gest concret de preparació del Jubileu de la Misericòrdia, ha afirmat.

L’Evangeli –diu el papa– ens crida a ser propers als més petits i abandonats, a donar-los una esperança concreta. No n’hi ha prou amb paraules, en recomanar-los paciència o en donar-los ànims.

L’esperança cristiana és combativa, amb la tenacitat de qui sap que va vers una meta segura. La misericòrdia és el segon nom de l’amor: Tot el que feu a favor del més petit dels meus germans, a mi m’ho feu. La crida ha mobilitzat totes les Càrites d’Europa disposades a fer realitat el desig del Papa i alleugerir, en el possible, la tragèdia de tants germans nostres.


Comentaris

Una crida del papa a favor dels refugiats — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici