En unes declaracions a Diari d’Andorra, el president de Càritas Andorrana, Amadeu Rocamora, ha fet referència la qüestió de l’augment generalitzat dels lloguers.

Càritas es troba sovint amb problemes d’aquesta naturalesa, diu, i ens adonem que entre el que moltes famílies cobren i el que gasten hi ha una proporció tan gran del cost de l’habitatge que és molt difícil sortir-se’n . “Si cobres 800 euros i en pagues 600 de pis ho tens malament per menjar”, va dir Rocamora digué que la tasca que fa Càritas està coordinada amb el sistema social de Govern” a partir dels diferents programes existents. Les ajudes de Càritas Andorrana se centren, entre d’altres, a facilitar l’accés al Banc dels aliments per tal que les persones que ho necessitin puguin costejar-se altres despeses bàsiques i no vagin tan escanyades.

No hi ha altra solució, doncs, que aconseguir que “la gent cobri més o els pisos tinguin un preu més baix”.

Butlletí de Càritas Parroquial, número 24 Pàgina 12


Comentaris

Tenim un problema: els preus dels lloguers — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici