El diumenge, dia 27 de gener, el Pontífex va celebrar la missa d’enviament per la Jornada Mundial de la Joventut al Camp Sant Joan Pau II-Metro Park amb la presència de més de 600.000 joves. El papa Francesc va dir als joves que no són el futur sinó l’ara de Déu. «Ell us convoca i us crida en les vostres comunitats i ciutats a anar en recerca dels ancians, dels grans; a posar-se drets al costat d’ells i prendre la paraula, i posar en acte el somni amb què el Senyor ens va somiar».

Francesc va recordar el passat Sínode sobre «Els joves, la fe i el discerniment vocacional» amb aquestes paraules: «Va ser la riquesa de poder trobar-nos i, sobretot, escoltar-nos. La riquesa de l’escolta entre generacions, la riquesa de l’intercanvi i el valor de reconèixer que ens necessitem, que hem d’esforçar-nos a propiciar canals i espais que ens permetin involucrar-nos per somiar i treballar pel demà ja des de l’avui. Però no aïlladament, sinó junts, creant un espai en comú».

 En finalitzar la celebració es va anunciar que la propera JMJ serà l’any 2022 a Lisboa (Portugal).

(Notícia completa)


Comentaris

Lisboa acollirà la 35a Jornada Mundial de la Joventut — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici