Són 27 persones les que des d’Afers Socials, gràcies a la feina dels treballadors socials de totes les parròquies, tenen identificades com a persones grans, o amb discapacitat o persones que presenten altres situacions de fragilitat i que viuen soles i no tenen cercle de familiars o amics que els puguin donar suport. Són les usuàries potencials de la campanya Al teu costat que la setmana passada va engegar Afers Socials per prevenir i detectar situacions de risc social. És una campanya inèdita que vol continuar fins a finals de març i que s’intensificarà els dies que nevi i hi hagi dificultat alta d’accés o trànsit al carrer. (Continuar llegint)


Comentaris

Identificades 27 persones que viuen soles i en risc de patir fragilitat eventual — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici