Amb aquest dia, que se celebra des del 1992, es pretén tenir en especial consideració els qui pateixen com a conseqüència de malalties diverses. A més, és una oportunitat per expressar gratitud pel personal que dedica el seu temps a l’atenció dels malalts.

L’atenció als malalts fou un signe privilegiat en el missatge i en l’actuació de Jesús i, des de sempre, l’Església el va assumir com a part inequívoca de la seva missió.


I que és l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes?

Doncs és un moviment d’església i laic que, sense ànim de lucre, que va néixer per la força i la fe d’uns homes i dones, que després de viure aquesta experiència en la seva pròpia pell, es van endinsar en aquesta aventura, la d’acompanyar a Lourdes a totes aquelles persones que, per motius de salut o econòmics, no podien fer sols aquest llarg viatge. Una experiència que no deixa indiferent a ningú,…una mirada, un somriure, un silenci,..diuen tantes coses…No t’ho perdis


Comentaris

11 de febrer Dia Mundial del Malalt — 2 comentaris

  1. Tens raó, Conxita, i només pots estimar si has estat estimat. Si has conegut l’Amor de veritat saps també que has de donar-lo, és impossible quedar-se’l per un mateix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici