Grandvalira Social va celebrar un brunch solidari a benefici del comitè andorrà per l’Unicef que va tenir lloc dissabte passat al restaurant el Racó de Solanelles del sector Encamp.

Un centenar de persones hi van participar i la recaptació es destinarà als programes que té l’entitat andorrana per a la millora de l’educació dels més petits al Buthan, la República Centreafricana i el Congo.

La iniciativa va acollir persones provinents principalment d’Andorra que van gaudir d’aquesta experiència culinària a partir d’una selecció de productes gurmet habituals en els restaurants de servei a taula dels sectors Pas de la Casa i Grau Roig de Grandvalira.

Tant Grandvalira com Unicef recorden que encara avui dia hi ha milions d’infants que no tenen accés a una educació de qualitat; milions de nens i nenes que no sobreviuen pel fet de no tenir accés a les vacunes o perquè els centres de salut estan mancats de recursos com ara l’electricitat, l’aigua, el sabó, el personal sanitari o les medicines.

A més, milers de menors són reclutats per grups armats per convertir-los en nens soldat. L’organització andorrana sense ànim de lucre treballa fermament per garantir els drets de la infància buscant canvis reals en països en vies de desenvolupament i ho fa a través de programes de cooperació i de l’acció d’emergència.Comentaris

Unicef Andorra i Grandvalira recapten prop de 10.000 euros per a l’educació dels infants — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici