El Comitè Nacional d’Andorra per l’UNICEF seguint el seu mandat d’advocar per la defensa dels Drets dels Infants té previst mantenir durant els propers dies reunions amb els representants dels partits polítics que concorren a les Eleccions Generals el proper 7 d’abril per presentar-los les propostes i recomanacions per situar als nens, nenes i adolescents al centre de les polítiques socials del proper govern que en surti escollit.

Aquestes reunions volen donar visibilitat a la infància, per situar-la en el lloc que li correspon i millorar el benestar dels infants a Andorra.

La ronda de converses que UNICEF Andorra enceta avui amb les set candidatures que es presenten a les eleccions pretén aconseguir el seu compromís polític per treballar i assolir durant la propera legislatura el consens social i polític que permeti impulsar polítiques integrals que tinguin en compte la perspectiva dels infants i adolescents, que permetin prioritzar les actuacions adreçades a aquests ciutadans i ciutadanes, i que facilitin nous espais per a la construcció del seu present i del seu futur. (Continuar llegint)


Comentaris

UNICEF Andorra demana als polítics prioritzar els assumptes relacionats amb la infància — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici