Bomosa ha presentat la seva primera activitat solidària “Apropant capacitats”, una “Master class d’spinning solidària” que se celebrarà el dissabte 4 de maig, en el Centre Termolúdic Caldea Andorra, en col·laboració amb l’Associació de Persones amb Diversitat Funcional d’Andorra (Amida), l’Associació per la síndrome de Down a Andorra (ASDA) i l’Associació d’Afectats d’Autisme d’Andorra (Autea).

Aquesta sessió té com a objectius “sensibilitzar, informar i conscienciar que les persones que tenen una discapacitat física de naixement, Down o TEA necessiten uns suports específics durant tots els cicles de la seva vida, que els hi permetin tenir una vida normalitzada i inclusiva; la qual cosa és una de les principals raons de ser d’aquestes associacions”, com ha explicat Carmen Rivera, Directora de Bomosa, durant la presentació. (Continuar llegint)


Comentaris

Bomosa presenta la seva primera activitat solidària “Apropant capacitats” — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici