Dia internacional contra l’assetjament escolar. El col·legi Sant Ermengol s’ha involucrat en aquesta lluita amb un projecte basat en la solidaritat. Coincidint amb aquesta jornada, s’ha fet un reconeixement als vuit alumnes d’ESO més solidaris, escollits pels companys.

Els alumnes de secundària del col·legi Sant Ermengol han treballat la solidaritat tot aquest curs. Un projecte que el centre ha iniciat per primera vegada amb l’objectiu principal de prevenir l’assetjament escolar.

Maria Josep Pasqual és la coordinadora del servei d’assessorament psicopedagògic i assegura que li donen “molta importància a la prevenció de l’assetjament a partir de tutories i aquest any vam pensar en fomentar l’ajuda entre els alumnes”.

Coincidint amb el Dia internacional, el col·legi ha fet un reconeixement als vuit alumnes més solidaris escollits pels companys. La directora, Anna Villas, explica que “els alumnes s’han involucrat moltíssim i han escollit als companys més solidaris d’una manera no anònima”. “Han escrit en un paper el nom de l’alumne que ells consideraven més solidari i el perquè”.

Empatia, respecte i convivència són alguns dels valors que s’han treballat a les aules i s’han volgut fomentar entre els alumnes.

Aquest divendres els vuit alumnes que han rebut el reconeixement visiten el plató del programa “La rotonda” per parlar del projecte i compartir l’experiència.

Andorra Difusió


Comentaris

Projecte per prevenir l’assetjament escolar al col·legi Sant Ermengol — 2 comentaris

  1. El nostre agraïment com escola per compartir i fer visible els nostres valors, que també són els vostres.
    Gràcies Caritas Sant Julià 👍🏻

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici