El projecte Solidary Wheels va rebre ahir a la tarda el premi Unicef Andorra 2019 en un acte celebrat a l’hotel Exe Prisma d’Escaldes-Engordany. El jurat va prendre aquesta decisió després de valorar la tasca d’assistència que porten a terme els seus membres cap a persones migrants, amb infants inclosos, en trànsit cap a Europa. En aquest sentit, la tasca dedicada al col·lectiu de persones desplaçades encara és mínima arreu del món i, segons el jurat, “no som conscients del perill que corren, sobretot els infants, quan es vulneren constantment els seus drets”. La representant del projecte, Maria Guillamet, va rebre com a obsequi una escultura de l’artista andorrà Jordi Casamajor i va agrair el reconeixement, que li dona “més força”, va dir, per continuar endavant amb el projecte. (Continuar llegint)


Comentaris

El projecte ‘Solidary Wheels’ guanya el premi Unicef Andorra — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici