“El Ramadà és diferent a la generosa Jordània”. Aquest és el títol de la campanya llançada per Càritas Jordània per al mes sagrat del Ramadà. El programa de la campanya preveu la distribució de 10.000 menjars calents als musulmans amb motiu de l’iftar durant el mes sagrat islàmic.

És el sopar que interromp el dejuni diari després de la posta de sol. En col·laboració amb altres organitzacions caritatives i humanitàries que operen a tot el Regne sota la coordinació del ministeri jordà per al desenvolupament social s’oferirà aquest gest a la comunitat musulmana.

La campanya de Ramadà de Càritas Jordània també inclou la distribució de paquets d’aliments i sanitaris per a les famílies musulmanes més pobres. El Restaurant de la Misericòrdia, administrat per voluntaris de Càritas a Amman, al districte de Jabal al Weibdeh, va modificar el seu menú per adaptar-se a les necessitats dels clients, majoritàriament musulmans. Els voluntaris no serviran els àpats a l’hora de dinar, sinó que obriran a la tarda per oferir l’únic menjar diari que es consumeix després del capvespre durant el Ramadà.

Flama


Comentaris

Càritas Jordània oferirà 10.000 menjars als musulmans durant el Ramadà — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici