La presentació de la memòria va comptar amb Txiqui Bruna, Ramon Sàrries, Amadeu Rocamora i la vicepresidenta, Canòlich Baró.

Andorra Difusió

Periòdic d’Andorra


 

El dia 13 de maig a l’església de Sta. Maria del Fener d’Andorra la Vella va tenir lloc l’Assemblea anual de Càritas Andorrana, que es va iniciar amb la celebració de l’Eucaristia presidida per l’Arquebisbe i Copríncep Mons. Joan-Enric Vives, acompanyat per Mn. Ramon Sàrries, Arxiprest de les Valls d’Andorra i Mn. David Codina.

A la seva homilia l’Arquebisbe exhortà els membres que formen Càritas Andorrana a viure la Pasqua del Senyor Ressuscitat amb alegria i essent-ne testimonis especialment envers els més pobres i desafavorits de la societat. Va glossar les lectures proclamades en aquell dia en les quals els convertits al judaisme censuraven a St. Pere perquè havia entrat a casa d’incircumcisos i havia menjat amb ells (Fets 11,1-18) després que Pere hagués sentit la veu del Pare que li deia: “No tinguis per impur el que Déu ha fet pur”. Ens cal sempre una actitud universal i oberta als altres per tal de poder aprendre d’ells i aquesta actitud d’obertura l’Arquebisbe la reclamà especialment dels voluntaris i treballadors de Càritas Andorrana perquè fossin capaços de copsar amb el cor obert i atent les noves necessitats socials presents a la societat andorrana. Entendre els nous camins que l’Esperit Sant ens vol fer recórrer. I va destacar també que Jesús és la Porta per la qual tots podem accedir a la salvació i com l’Església, Cos de Crist, i els agents de Càritas també han de ser una “porta oberta” quan la gent no té sortida o troba que totes les altres portes li han estat tancades. Que en nosaltres sempre trobin obertura i llum.

Posteriorment a la Casa del Fener va tenir lloc l’Assemblea de Càritas Nacional Andorrana amb representació de la Junta directiva i de totes les Parròquies del país, que va tenir com a punt central la presentació de la Memòria d’activitats de Càritas andorrana corresponent a l’any 2018, amb l’aprovació dels comptes anuals i de possibles nous projectes i missions.

Bisbat d’Urgell


Comentaris

La presentació de la memòria i l’assemblea de Càritas Nacional Andorrana — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici