Des d‘avui i fins el proper mes de desembre, el Comitè Nacional d’Andorra per l’Unicef, engega la seva campanya anual: Infants en el punt de Mira. En aquesta campanya es posa l’accent en la urgència de protegir els nens i les nenes de països en conflicte (des de la República Democràtica del Congo fins a Síria i Iemen) contra tot aquest tipus d’amenaces per a la seva vida, el seu benestar i la seva dignitat.

Actualment, el nombre de països amb conflictes violents és el més alt en els últims 30 anys. Un de cada quatre infants viu en països afectats per un conflicte o un desastre. Prop de 34 milions de nens i nenes s’han vist obligats a desplaçar-se a causa de la violència i els conflictes: d’ells, 15 milions són refugiats i més de 19 milions són desplaçats interns. Els atacs als infants no cessen. Des de la República Centreafricana fins al Sudan del Sud, des de Síria fins a l’Afganistan, les parts bel·ligerants estan desobeint una de les normes de guerra més bàsiques: la protecció de la infància.

Els infants s’han convertit en objectius del front de batalla. És la crisi moral de la nostra era: no podem acceptar que sigui una cosa normal.

Unicef Andorra (notícia completa)

Andorra Difusió


 


Comentaris

Nova campanya d’Unicef Andorra “InfantsenelPuntdeMira” — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici