El Dia Mundial del Medi Ambient (DMMA) és una de les eines principals de les Nacions Unides per impulsar la sensibilització i acció pel medi ambient en tot el món. Al llarg dels anys, aquesta celebració ha crescut fins a esdevenir una plataforma global en què participen persones de més de 100 països. A més, és EL TEU DIA, el dia en què pots actuar pel medi ambient, de tal forma, que la suma de totes les accions individuals generen un gran impacte positiu en el planeta.

Per exemple:

Anar a la carnisseria amb el tupper, reomplir el cartró dels ous, dur sempre una bossa tèxtil al bolso per a les compres imprevistes, prioritzar les compres en botigues de productes a granel…El que faci falta per no gastar ni un gram més de plàstic! Aquest és el repte d’aquesta iniciativa que impulsa el moviment Zero Waste del 3 al 9 de juny i que coincideix amb el Dia Mundial del Medi ambient (5 juny).

I moltes coses més que podeu fer pel nostre Planeta, aneu pensant…


Veieu 50 frases de l’encíclica ‘Laudato si “del papa Francesc 


Comentaris

5 de juny, Dia Mundial del Medi Ambient: “Laudato si” — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici