Assemblea General:

El passat 13 de maig del 2019 es va dur a terme l’Assemblea General de Càritas Andorrana amb l’assistència del Molt Il·lustre Arquebisbe Joan Enric Vives, del que destacaríem el manifest per elevar la implicació de totes les parròquies en els àmbits on actua Càritas Andorrana i on es varen tractar els punts següents:

1. Lectura i aprovació de l’acta de l’Assemblea Extraordinària del 13 de juny del 2018, on es varen aprovar la  memòria d’activitats del 2017 i la ratificació dels comptes.

2. Es va realitzar un resum de la gestió d’activitats de Caritas Andorrana corresponent a l’any 2018 i es va procedir a aprovar la Memòria i els comptes de l’exercici 2018. Es pot veure la Memòria d’activitats 2018 a www.caritas.ad

3. Es va proposar al Sr. Agustí Garcia Puig com a responsable del Departament de Formació i de Comunicació.

4. En el punt de precs i preguntes:

a. Es va fer un punt de situació del projecte del nou local per ubicar el Rober,

b. Es va demanar inventariar el global de les accions socials que es realitzen, tant per Govern com per Càritas, a fi de identificar per part de les Càritas parroquials els diferents àmbits d’actuació.


Assemblea General de Caritas Internationalis, Roma 2019:

El president de Càritas Andorrana, el senyor Amadeu Rocamora, i el responsable del Departament Internacional el senyor Francesc Mora van assistir a Conferència Anual Regional de Caritas Europa i a la 21a. Assemblea General de Càritas Internacionals que es van celebrar a Roma del 23 al 28 de maig proppassats, on varen  articipar en diverses activitats dins de l’àmbit d’aquestes reunions.

En la Conferencia de Caritas Europa es va produir el relleu del Secretari General senyor Jorge Nuño Mayer, que un cop exhaurits els dos mandats estatutaris, va ser substituït per la nova Secretària General senyora Maria Nyman.

A l’Assemblea de Caritas internationalis es va reelegir com a President i per un nou mandat de quatre anys al cardenal de Filipines i Arquebisbe de Manila Luis Antonio Tagle. També es va elegir com a nou Secretari  General al senyor Aloysius John que substitueix al senyor Michel Roy que ha ostentat aquest càrrec els darrers vuit anys.


Informació gràfica de l’esdeveniment


Comentaris

Assemblea General, Conferència Regional de Caritas Europa i Assemblea General de Caritas Internationalis. — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici