Mans Unides fa un balanç molt positiu de la campanya d’aquest 2019 amb la qual han aconseguit recaptar gairebé 119.000 euros, quasi 20.000 més dels que preveien. Els diners es destinaran a diversos projectes, el de més envergadura: la construcció d’una escola al Senegal.

La campanya d’aquest 2019 de Mans Unides, que duia per lema “La dona al segle XXI. Ni independent, ni segura ni amb veu” ha aconseguit recaptar un total de 119.000 euros, per sobre dels 101.000 que havien previst inicialment.

La majoria dels diners, 83.000 euros, provenen de donacions anònimes de particulars mentre que la resta s’han obtingut amb les activitats organitzades, les col·lectes en esglésies parroquials i en col·legis, i donacions de fundacions. A tot això cal sumar-hi els 5.200 euros que ha aportat el Govern.

A més dels projectes en els quals ja es preveia contribuir en un principi ha estat possible afegir-n’hi de nous gràcies a un donatiu de 5.400 euros per a un orfenat al Camerun per part d’uns assistents a una conferència per parlar de les pèssimes condicions en què es trobava i altres aportacions sobrevingudes.

El projecte al qual s’han destinat més diners és a la construcció d’un col·legi de les Escoles Pies al Senegal. Les obres han d’allargar-se i Mans Unides vol continuar-hi contribuint uns quants anys més.

Andorra Difusió


Comentaris

Mans Unides aconsegueix recaptar enguany gairebé 120.000 euros — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici