El 12 de juny se celebra el Dia Mundial contra el Treball Infantil, que aquest any té com a tema: Els nens no haurien de treballar al camp sinó en els seus somnis!. En un comunicat de premsa UNICEF dóna a conèixer la situació dels infants víctimes del treball infantil al món. “Els adults no podem robar als infants la capacitat de somiar” afirma el Papa en un tuit.

“A nivell global, gairebé 1 de cada 10 nens és víctima del treball infantil, xifra que augmenta a 1 de cada 5 a l’Àfrica”. Ho recorda UNICEF a través d’un comunicat de premsa en ocasió del Dia Mundial contra el Treball Infantil. Així mateix el Fons de les Nacions Unides per a la Infància assenyala que la incidència del treball infantil als països afectats per conflictes armats – on viuen al voltant de 250 milions de nens – és el 77% més gran que la mitjana mundial, mentre que el percentatge de llocs de treball perillosos és un 50% més gran.

En les seves formes pitjors, el treball infantil pot convertir-se en esclavitud, explotació sexual i econòmica i mort. (Continuar llegint)


Comentaris

UNICEF: gairebé un de cada 10 infants treballa — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici