Un total de 549 voluntaris d’Arrels Fundació han pentinat els carrers de Barcelona. Han localitzat 1.195 persones que dormen al ras i han aconseguit censar-ne 339, que són les que han contestat l’enquesta. Fa quatre anys que l’entitat realitza el cens per conèixer qui són i com són les persones sense llar. “Quan parlem de cens, parlem d’apropar-nos a les persones. No només de fer recompte”, explica Ferran Busquets, director d’Arrels Fundació. “El recompte és molt més ràpid, però el cens ens interessa per saber com està la persona”, assenyala Busquets, que destaca que “les persones que dormen al carrer no dormen, estan en alerta. Així tenen la sensació que algú es preocupa per ells”. Amb tot, dues de cada tres persones no la responen.

Notícia completa a:  Social.catComentaris

La dignitat viu al carrer — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici