Ja es pot veure el resultat del treball dels cinc interns del centre penitenciari de la Comellaque, en dos mesos i mig, han confeccionat de forma artesanal vuit abeuradors de fusta pera gossos. Una activitat que ha impulsat Bomosa amb la col·laboració de la presó i el comúde la Massana. Segons la directora de Bomosa, Carmen Rivera, representen dos dels valors de l’ens, “la protecció i el benestar dels animals” i les “accions socials”. “Estem molt preocupats per les persones que tenen risc d’exclusió laboral i social”, insisteix Rivera.

En total s’han elaborat vuit abeuradors. Quatre es troben en diferents zones de la Massana (el Parc Natural del Comapedrosa, la plaça de les Fontetes i dos a l’estació de Pal). La gossera i el supermercat Veritas són altres espais escollits per la seva col·locació, com ha explicat el conseller de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat de la Massana, Sergi Gueimonde.

Eva Morales ha estat la monitora artística que ha dirigit la feina dels interns, que, de forma voluntària, participen en els tallers. Els col·laboradors del projecte animen altres comuns a participar en projectes similars

Andorra Difusió


Comentaris

Els interns de la presó de la Comella i els animals de companyia……… — No hi ha comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Tornar a l'Inici